A telc vizsgarendszerben Magyarországon jelenleg 50 aktív vizsgahely működik.

A jelenleg akkreditált vizsgahelyek mellett várjuk újabb intézmények (iskolák, nyelviskolák, alapítványok) jelentkezését, akik a telc vizsgarendszerben akkreditált vizsgahellyé szeretnének válni.

A vizsgahellyé válás részleteiről a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ honlapján megtalálható Akkreditációs Kézikönyv III. fejezetében tájékozódhat.

 

Magyarországon a hatályos jogszabályoknak megfelelően egy településen egy vizsgarendszerben csak egy vizsgahely működhet.

Az akkreditált vizsgahelyeink listáját megtalálja itt.

 

Lehetőség van felkészítő helyként is csatlakozni a telc vizsgarendszerhez. Ilyenkor az intézmény a vizsgázók vizsgára való felkészítését végzi, de vizsgát nem szervez és bonyolít le.

 

Amennyiben akár vizsgahelyként, akár felkészítő helyként szeretne csatlakozni a hálózathoz, kérjük, hogy a telc@telc.hu címen lépjen velünk kapcsolatba.

 

 

E-COURSE

 

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy elindult az e-Course Oktatástámogató Rendszer. Az e-Course a www.telc.hu portálon elérhető online gyakorlást, gyakorlófeladatok kezelését és intelligens oktatástámogatási lehetőségeket biztosító komplex rendszer. Az e-Course bizonyos funkciói elérhetőek a tanulók számára fejlesztett e-Tutor mobil alkalmazáson keresztül is (Android, Windows Phone, iOS), valamint az órai használatot lehetővé tévő e-Course Teacher tablet alkalmazás segítségével. 

Részletes leírást itt talál.

 

Díjszabás:

Magánszemélyeknek: 3.000 Ft+ÁFA (45 napig tartó belépési jogosultság) Magánszemélyek jelentkezési lapja letölthető innen

 

Magántanároknak: 5.000 Ft+ÁFA / hó – max. 10 felhasználó részére biztosít belépést a rendszerbe. A szerződés letölthető innen.

Nyelviskoláknak, TIT egyesületeknek, a TELC rendszer akkreditált vizsgahelyeinek: 10.000 Ft+ÁFA / hó – max. 20 felhasználó részére biztosít belépést a rendszerbe. A szerződés letölthető innen.

Általános iskoláknak, közép- és felsőoktatási intézményeknek: 20.000Ft+ ÁFA / hó – max. 20 felhasználó részére biztosít belépést a rendszerbe. A szerződés letölthető innen.

Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt szerződéseket 3 példányban az alábbi névre és címre megküldeni szíveskedjenek:
Tudományos Ismeretterjesztő Társulat
Kammerer Szilvia részére
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 16.

 

További kérdés, vásárlási igény esetén a ecourse@telc.hu e-mail címen lehet érdeklődni.